The Netherlands Institute for the Near East

Nederlands Instituut voor het Nabije Oosten  -  Institut nĂ©erlandais du Proche-Orient

9 Jan 2020 General

Vacature: student-assistent bij onderzoekscentrum NINO (9-1-2020)

Het Nederlands Instituut voor het Nabije Oosten (NINO) is op zoek naar een student-assistent die als bureaumedewerker de secretaris zal ondersteunen. Je kunt solliciteren tot 19 januari!

Vacature bureau-assistent NINO

15 februari t/m 31 augustus 2020. 0,2 fte = 7,6 uur (2 dagdelen) per week.

Functieomschrijving bureau-assistent

Als bureau-assistent ben je verantwoordelijk voor de correspondentie en de administratie van de NINO-subsidies. Daarnaast ondersteun je de secretaris van het NINO en zet je je in voor allerlei administratieve en organisatorische klussen. Je beantwoordt e-mails, houdt de medewerkersadministratie bij, actualiseert de website en social media van het instituut, helpt bij het organiseren van lezingen en bijeenkomsten (o.a. correspondentie voeren met en het faciliteren van gastsprekers, publiciteit genereren op social media).

Functie-eisen

Je bent masterstudent aan een Nederlandse universiteit in een studie binnen de interessesfeer van het NINO.

Je kunt zelfstandig en nauwkeurig werken, bent communicatief vaardig, en hebt een proactieve en integere werkhouding. Je hebt organisatorische vaardigheden en kunt goed plannen. Je beschikt over een goede actieve beheersing van de Nederlandse en de Engelse taal.

Je kunt vlot werken met Microsoft Office (Word, Excel, Outlook, Access) en Adobe (Acrobat Pro; bij voorkeur ook kennis van Indesign, Illustrator en/of Photoshop). Ervaring met CMS-systemen voor websitebeheer/statistieken van websites is een pre.

Arbeidsvoorwaarden

De arbeidsvoorwaarden worden beschreven in de CAO van de Nederlandse Universiteiten, hoofdstuk 10.1. De inschaling wordt bepaald door het studiejaar waarin je je bevindt. Er is geen reiskostenvergoeding.

Inlichtingen

Nadere inlichtingen over deze vacature zijn te verkrijgen bij Carolien van Zoest, c.h.van.zoest@hum.leidenuniv.nl.

Solliciteren

Stuur uiterlijk zondag 19 januari je sollicitatiebrief met motivering en je beknopte CV naar Carolien van Zoest, c.h.van.zoest@hum.leidenuniv.nl.

Sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden in Leiden op dinsdag 20 januari.

Over het NINO

Het NINO is een nationaal onderzoekscentrum op het gebied van het Oude Nabije Oosten en Egypte, verbonden aan de Universiteit Leiden. Het NINO beschikt over een vakbibliotheek van internationale faam, een unieke collectie oudheden, en vijf wetenschappelijke tijdschriften en boekenreeksen. Onze onderzoeksgebieden zijn Egyptologie, Assyriologie, archeologie en geschiedenis van het Nabije Oosten.